Archive for Iunie, 2006

Scufita Rosie si lupu’

Miercuri, Iunie 28th, 2006

Ii vine primul ciclu Scufitei exact in drum spre bunica. Cind vede singele prelingindu-i-se pe picioare, se aseaza rezemata de un pom si incepe sa plinga. Lupu’ o aude si vine in viteza: – Ce-ai Scufito? – Iii, aaa, zbiara Scufita aratindu-i singele de pe picioare. Lupu’ se apleaca grijuliu, ii ridica rochita, priveste atent si zice pe un ton grav: – Acuma, Scufito, eu nu prea sint ginecolog bun, da’ cred ca cineva ti-a taiat pula.

Vorbesc prostii..

Miercuri, Iunie 28th, 2006

Intr-o zi se plimba iepurasul prin padure, se intilneste cu vulpea. – Buna, ce mai faci iepurasule ? – O, bine, vulpeo, ma simt excelent, sint intr-o forma grozava, daca ma intilnesc cu ursul ii dau citeva labe de-l nenorocesc, praf il fac. – Extraordinar. Mai merge el ceva, se intilneste cu lupul. – Cum o mai duci iepurasule ? – Nemaipomenit, ma simt excelent, sint intr-o forma grozava, daca ma intilnesc cu ursul ii dau citeva labe de-l nenorocesc, praf il fac. – Uluitor. Mai merge cit mai merge, iata ca vine chiar ursul. – Hai salut iepurasule, am auzit ca-ti merge nemaipomenit, ce mai faci ? – Ce sa fac nene ursule, ia, ma plimb si eu prin padure si vorbesc prostii…

Pisica Hippy

Miercuri, Iunie 28th, 2006

pisica hippy mergea pe strada.Un om o striga: pis,pis pis! Ea raspunde: peace,man!

Scufita Rosie si lupu’

Miercuri, Iunie 28th, 2006

Intr-o zi Scufita Rosie se ducea la bunicuta.Deodata apare de dupa un tufis capul unui lup.Scufita Rosie il intreaba: -Lupule, de ce ai urechile atat de mari? -Ca sa aud mai bine. -Lupule, dar de ce ai gura asa de mare? -Ca sa mananc mai bine. -Dar lupule, ochii de ce ii ai asa de mari? Lupul se uita disperat in stanga si in dreapta si raspunde: -Taci fa din gura, nu vezi ca ma cac?

Scufita Rosie si lupu’

Miercuri, Iunie 28th, 2006

Scufita Rosie in padure. Vine lupul : – Ha, te-am prins Scufito, acum te violez ! – Stai, ma lupule, hai s-o facem si noi romantic, hai in poiana cu lalele. Se duc ei in poiana cu lalele, se urca Scufita pe lup, il nenoroceste pe lup, face asta stop cardiac, culege Scufita toate lalelele, pleaca mai departe. Se intalneste cu ursul : – Te-am prins Scufito, ti-o trag acum. – Putin romantism ursule, hai in poiana cu violete. Se urca si pe urs, face si asta stop, culege toate violetele, pleaca. Se intalneste cu leul : – Eu leul regele animalelor, te-am prins, te … – Stai ma leule, hai sa facem putina atmosfera, hai in poiana cu margarete. Si cu leul se intampla acelasi lucru ca predecesorilor sai, culege Scufita toate margaretele, pleaca mai departe.

MORALA : nu duceti curvele in padure ca distrug flora si fauna.

Peste noua mari si tari

Miercuri, Iunie 28th, 2006

A fost odata, peste noua mari si noua tari, de mergeai cale lunga sa-ti ajunga, prin pustiuri de nisip si codri de arama, un iepuras. Intr-o dimineata se trezeste el si zice: -Ai de pula mea, ce departe stau!!!

Puricele si naturalistu’

Miercuri, Iunie 28th, 2006

Un naturalist amator studiaza un purice. Il aseaza pe o foaie de hartie si striga : – Sari ! Puricele sare. Naturalistul ii taie picioarele, il pune iar pe hartie si striga: – Sari ! Puricele nu mai sare ! Naturalistul noteaza: “Dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude”

Iepuroaica

Miercuri, Iunie 28th, 2006

Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste: “Bai, iepuroaica asta e cam curva, da’ uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva.” Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste : “Da’ focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios.” Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Morala: toti barbatii sunt porci.

Soarecele si pisica

Miercuri, Iunie 28th, 2006

n soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca: – Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog ! – Unde sa te ascund ma soarece? Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica: – Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece ! – Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici. Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega. Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul. Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele. Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul.

Purcelusul agresiv

Miercuri, Iunie 28th, 2006

Purcelusul cel agresiv se plimba in padure.Odata ii apare in fata o zina.Zina ii spune ca ii indeplineste 3 dorinte pentru ca s-au intilnit.Il si intreaba prima dorinta.Purcelusul zice: -Vreau sa am un cur mare cit o casa. Zina ii indeplineste dorinta.Urmeaza a doua dorinta: -Vreau sa am curul plin de cacat. Zina ii indeplineste si aceasta dorinta.La care purcelusul: -Si acuma sa mi-l lingi.