Vrei sa te Loghezi sau sa te Inregistrezi
CHAT | MESSENGER | ADAUGA BOOKMARK | GHID ASISTENTA | LIMBA:
 

Informatii utile despre dreptul de autor si continutul permis pe site

Acest document are menirea sa completeze termenii si conditiile site-ului si sa asigure informatiile necesare pentru cei care vor sa afle politica noastra vis-a-vis de drepturile de autor. Pe site-ul nostru (Gashca.Ro) continutul este 100% generat de catre utilizatori.

1. CONTINUTUL - este definit ca fiecare fisier incarcat pe server de catre utilizatori de pe calculatoarele acestora. Administratorii si echipa gashca.ro nu este raspunzatoare pentru acesta deoarece utilizatorii il incarca de buna voie si nesiliti de nimeni.

2. ACTIUNI IN CAZUL RECLAMARII UNUI ABUZ - sunt actiunile care se iau de catre echipa gashca.ro atunci cand se sesizeaza incalcarea dreptului de autor. Aceste actiuni se rezuma la verificarea autenticitatii sursei informatiilor si indepartarea continutului de pe site prin stergere permanenta.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste reglementari oricand, fara sa fim nevoiti sa facem o notificare prealabila a membrilor.

3. MODALITATI DE RECLAMARE A INCALCARII DREPTULUI DE AUTOR

  • In sectiunea VIDEO sub fereastra cu playerul exista un buton RAPORTEAZA care deschide o fereastra care va permite sa specificati si motivul raportarii clipului.
  • In cadrul profilului personal exista in partea stanga jos un link [ Raporteaza acest utilizator ]
  • prin email - Va rugam sa trimiteti un email catre customercare [at]gashca.ro specificand link-ul si calitatea dvs de reclamant.


Actualizare 05.03.2008
Postarea conţinuturilor ce violează drepturile de autor pot duce la desfiinţarea contului dumneavoastră şi la pierderi financiare, dacă sunteţi dat în judecată. Aici veţi găsi nişte sfaturi pentru a putea determina dacă fisierul dumneavoastră se potriveşte criteriilor sau dacă violează drepturile de autor ale cuiva.

Echipa Gashca.Ro respectă drepturile artiştilor şi creatorilor şi sperăm că veţi lucra cu noi pentru a face colectivul nostru creativ, plin de experienţe pozitive pentru toată lumea, inclusiv artiştii şi creatorii materialelor si mai ales in legalitate.

Cum vă asiguraţi că fisierul dumneavoastră nu violează drepturile de autor ale cuiva ?
Vă puteţi asigura că fisierul dumneavoastră nu violează drepturile de autor ale unei alte persoane folosindu-vă imaginaţia pentru a crea ceva complet original. Poate fi ceva simplu, ca filmarea prietenilor în timp ce se prostesc sau ceva complicat, ca filmarea propriului film de scurt metraj cu scenariu, actori şi cu tot ce trebuie. Dacă este numai opera dumneavoastră, nu trebuie să vă mai faceţi griji din cauza drepturilor de autor. Dumneavoastră sunteţi autorul!

Respectaţi şi celelalte sfaturi, referitor la folosirea materialelor.
Asiguraţi-vă că toate componenţele videoclipului sunt creaţia D-voastră originală, inclusiv partea audio. De exemplu, dacă folosiţi o parte a unei înregistrări audio ce este proprietatea unei case de discuri, fără permisiunea casei de discuri, videoclipul violează drepturile altora şi o vom şterge de îndată ce descoperim acest lucru.

Motivul cel mai frecvent pentru care ştergem videoclipuri din cauza violării drepturilor de autori este că sunt copii ale conţinuturilor cu drept de autor şi proprietarii conţinuturilor cu drept de autor ne-au anunţat, că materialul lor este folosit fără permisiune. De îndată ce descoperim o folosire ilegală, vom şterge videoclipul imediat in conformitate cu dispozitiile legale.

Iata câteva exemple (nu toate) de materiale cu drept de autor:
* Emisiuni de televiziune: sitcomuri, transmisiuni sportive, ştiri, comedii, desene animate, drame, telenovele etc.
* Videoclipuri muzicale:cele văzute pe canalele muzicale sau videoclipurile concertelor live, chiar dacă aţi filmat dumneavoastră personal (cu toate că aţi filmat personal videoclipul, artistul are dreptul de a controla folosirea imaginii lui într-un videoclip, autorul muzicii are dreptul de a interzice interpretarea cantecului şi câteodată este interzis filmarea fără permisiune în locaţie, astfel este posibil ca videoclipul să violeze drepturile cuiva.)
* Filme şi avanpremiere de film
* Reclame
* Slide show-urile care includ fotografii sau imagini deţinute de alte persoane.

Câteva principii de bază
* Nu contează cât este de lung sau scurt videoclipul sau cum a ajuns pe Gashca.Ro. Nu contează dacă l-aţi înregistrat de pe televiziunea prin cablu, aţi filmat de pe ecranul televiziunii sau dacă l-aţi downloadat de pe alt site, este protejat prin drepturi de autor şi este nevoie de acordul proprietarului pentru a-l distribui.
* Nu contează dacă menţionaţi numele autorului/proprietarului, dacă materialul face obiectul drepturilor de autor ale altei persoane.
* Nu contează că nu vindeţi videoclipul pentru bani
* Nu contează dacă videoclipul conţine sau nu o avertizare referitor la faptul că este cu drepturi de autor, conţinutul tot este protejat prin legea drepturilor de autor.

Ce se întâmplă dacă uploadaţi un conţinut si astfel incalcati drepturile de autor ale altei persoane ?
Ori de câte ori aflăm că un fisier sau o parte a unui fisier de pe site-ul nostru violează drepturile de autor al unor terţi, il vom şterge de pe site pentru ca legea ne obliga. Dacă credeţi că un fisier de pe pagina noastră violează drepturile D-voastră, trimiteţi-ne o avertizare in scris şi il vom sterge.

Nu uitaţi, decizia dacă şi cum vă folosiţi drepturile vă aparţine. Echipa Gashca.Ro nu este responsabilă pentru decizia luată.

ATENŢIE: NU SUNTEM AVOCAŢII D-VOASTRĂ ŞI INFORMAŢIILE PREZENTATE AICI NU SUNT CONSILIERE JURIDICA. PREZENTAREA ACESTOR INFORMAŢII SE FACE EXCLUSIV CU SCOPUL INFORMĂRII D-VOASTRĂ.


Site in reteaua NewAge NETWORK | Gazduire: NetSONIC | Dezvoltare WEB: NewAge MEDIA
Cea mai buna oferta de
internet | Internet Sector 1, Sector 6, Grivita, 1Mai, Ion MihalacheHitStation.Ro - Muzica noua actualizata zilnic

Jocuri Barbie Galerie foto - Roportal Adauga site in top online Linkuri impartite pe categorii